In 1965 is het huidige Schuurmans Afbouwsystemen BV opgericht door Jan Schuurmans. Eerst als tegelzettersbedrijf en vanaf 1987 zijn daar metal stud werkzaamheden aan toegevoegd. Vanaf dat moment is Schuurmans Afbouwsystemen BV zich meer gaan richten op de metal stud en uitgegroeid tot een betrouwbare partner op het gebied van metal stud wand- en plafondsystemen, estrichvloeren en tegelwerk.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid staat bij Schuurmans Afbouwsystemen BV hoog in het vaandel. Mede daarom is er bij Schuurmans Afbouwsystemen BV een continu proces van verbetering gaande. Processen die gebaseerd zijn op ISO-kwaliteitsnormeringen en die voldoen aan de vereisten van de VCA-certificering. Dat deze processen tot kwaliteit leiden, blijkt onder ander uit het feit dat Schuurmans Afbouwsystemen BV twee keer winnaar is van de Gyproc Trophy en twee keer van de Dutch Dry Wall Award. Daarnaast is Schuurmans Afbouwsystemen BV ook een erkend Gyproc Professional.

Kwaliteit

Schuurmans Afbouwsystemen BV voert de werkzaamheden uit door een gezonde mix van eigen medewerkers en onderaannemers; daarbij is altijd een Nederlandssprekende voorman aanwezig. Daardoor is het mogelijk om kwaliteit te leveren tegen concurrerende prijzen, zonder daarbij verantwoordelijkheden op het gebied van bijvoorbeeld Ketenaansprakelijkheid uit het oog te verliezen.

Betrouwbaar

Omdat Schuurmans Afbouwsystemen BV bekend wil staan als een betrouwbare partner, wordt gewerkt met een select gezelschap betrouwbare leveranciers. Leveranciers die kwalitatief goede producten leveren en logistiek de zaken op orde hebben. Logistiek die wordt aangevuld met de speciaal hiervoor ontworpen vrachtauto met opgebouwde autolaadkraan (1.700 kg tilgewicht tot op 27 m¹ hoogte) van Schuurmans Afbouwsystemen BV. Tijdige leveranties en de, in de meeste gevallen compleet “self supporting”, aanvoer van materialen zijn daarmee gewaarborgd.

Team

Gewaarborgd is ook de directievoering van Schuurmans Afbouwsystemen BV. De directeuren Jan van Acquoy en Toon van den Aker worden ondersteund door een managementteam waarvan de leden al een groot aantal jaren in dienst zijn bij Schuurmans Afbouwsystemen BV.

Benieuwd naar onze werkzaamheden?