Over ons

In 1965 is het huidige Schuurmans Afbouwsystemen BV opgericht door Jan Schuurmans. Aanvankelijk als tegelzetter bedrijf en vanaf 1987 zijn daar metal stud werkzaamheden aan toegevoegd. Vanaf dat moment is Schuurmans Afbouwsystemen BV zich meer en meer gaan concentreren op de metal stud en uitgegroeid tot een betrouwbare partner op het gebied van metal stud wand- en plafondsystemen, estrichvloeren en tegelwerk.

Klanttevredenheid staat bij Schuurmans Afbouwsystemen BV zeer hoog in het vaandel. Mede daarom is er bij Schuurmans Afbouwsystemen BV een continu proces van verbetering gaande. Processen die gebaseerd zijn op ISO kwaliteitsnormeringen en die voldoen aan de vereisten van de  VCA* certificering. Dat deze processen tot kwaliteit leiden, blijkt onder ander uit het feit dat Schuurmans Afbouwsystemen BV twee keer winnaar is van de Gyproc Trophy en twee keer van de Dutch Dry Wall Award. Verder is Schuurmans Afbouwsystemen BV een erkend Gyproc Professional.

Schuurmans Afbouwsystemen BV voert de werkzaamheden uit door een gezonde mix van eigen medewerkers en onderaannemers; daarbij is altijd een Nederlands sprekende voorman aanwezig. Daardoor is het mogelijk om kwaliteit te leveren tegen concurrerende prijzen, zonder daarbij verantwoordelijkheden op het gebied van bijvoorbeeld Ketenaansprakelijkheid uit het oog te verliezen.
 Omdat Schuurmans Afbouwsystemen BV bekend wil staan als een betrouwbare partner, wordt gewerkt met een select gezelschap betrouwbare leveranciers. Leveranciers die kwalitatief goede producten leveren en logistiek de zaken op orde hebben. Logistiek die wordt aangevuld met de speciaal hiervoor ontworpen vrachtauto met opgebouwde autolaadkraan (1.700 kg tilgewicht tot op 27 m¹ hoogte) van Schuurmans Afbouwsystemen BV. Tijdige leveranties en de, in de meeste gevallen compleet “self supporting”, aanvoer van materialen zijn daarmee gewaarborgd.

Gewaarborgd is ook de directievoering van Schuurmans Afbouwsystemen BV. De directeuren Jan van Acquoy en Toon van den Aker worden ondersteund door een managementteam waarvan de leden al een groot aantal jaren in dienst zijn bij Schuurmans Afbouwsystemen BV.